Potatge de mongetes del ganxet amb col-i-flor, arròs i xixorrites
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de mongetes del ganxet, cuites
- 300 grams, de xixorrites
- Mitja col-i-flor, de mida mitjana
- Tres litres d'aigua mineral
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Un got de vi blanc
- Quatre porros,( la part blanca)
- 150 grams d'arròs tipus bomba
6 racions
Utensilis
Una sopera de porcellana, ben bonica.
Una cassola fonda
Elaboració
Primer de tot, tallem la col-i-flor en botonets, i la rentem a raig d'aixeta.
Seguidament, en una olla fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim els porros, i quan són mig cuits, afegim les xixorrites, i la col-i-flor.
A continuació, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, i abans no es cremi afegim un got de vi blanc. Seguidament, posem l'aigua, i deixem que arrenqui el bull, a foc mitjà.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim l'arròs, i les mongetes, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, fins que l'arròs és cuit. Acte seguit, ja ho podrem servir a taula, en una sopera ben bonica.
1h 30min
Etiquetes: Cuina amb xixorrites La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2770 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.