Potatge de cigrons amb espinacs, arròs i xixorrites
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Sopa
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dos litres i mig de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- 100 grams de xixorrites
- 100 grams d'arròs
- 300 grams d'espinacs congelats
- 200 grams de cigrons cuits
- Oli d'oliva
- Sal
- Cinc alls laminats
- Pebre vermell dolç
- Dos porros picolats
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una sopera gran
Cinc plats fondos
Una paella mitjana
Elaboració
							Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els porros picolats fins que estan daurats i tot seguit, afegim el brou de pollastre, i fem que arrenqui a bullir.
Seguidament, afegim: l'arròs, els cigrons i els espinacs, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que tot plegat estigui cuit.
A part, en una paella amb un raig d'oli, fregim els alls laminats juntament amb les xixorrites, tot seguit, afegim una cullerada de pebre vermell dolç i abans que no es cremi, ho remenem i ho afegim a la cassola amb el potatge.
Deixem que s'acabi de coure tot plegat, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera i els cinc plats fondos.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina dels potatges
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina dels potatges  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2812 visites.
 2812 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  
  Carns
 Carns 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram