Potatge de muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres litres de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Una pastilla de concentrat de pollastre
  • Una tira de xoriç (xistorra)
  • Una ceba tendre ratllada
  • Tres tires de costella de porc tallada a trossos petits
  • Tres talls de cansalada de papada tallada a trossos menuts
  • Un pot petit de cigrons (amb pot de vidre)
  • Tomàquet fregit
  • Pebre vermell dolç
  • 300 grams de bròquil congelat
  • Tres patates mitjanes
  • 100 grams d'arròs tipus bomba
  • 100 grams de fideus del nº2

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana gran
Un colador xinès

Elaboració

Primerament, fem el brou de pollastre com explico a la meva recepta, i un cop fet, el colem i el reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els talls de cansalada, la costella de porc, i la ceba ratllada, i quan tot plegat esta ben daurat hi afegim els talls de xoriç, un cullerot de tomàquet fregit, una cullerada de pebre vermell dolç i tot seguit hi afegim el brou i una pastilla de concentrat desfeta amb els dits, posem el foc a potencia mitjana, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, hi afegim: l'arròs, els fideus, els cigrons i el bròquil, i quan veiem que comença a estar tot el conjunt gairebé cuit, juntament amb les carns, hi afegim les patates tallades a quadrets, corregim de sal si cal, deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, apaguem el foc, passem el potatge a la sopera de porcellana, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera, acompanyada de cinc plats fondos.

2h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: