Potatge de cigrons amb espinacs i patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de cigrons cuits
  • 500 grams d'espinacs frescos
  • Cinc patates de mida mitjana
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu ales meves receptes)
  • Tres alls aixafats
  • Una ceba tendra picolada
  • Una fulla de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vi blanc

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim : la ceba picolada, els alls aixafats i una fulla e llorer.
Quan tot plegat ja està ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres litres de brou de pollastre, i deixem que arrenqui a bullir uns vint minuts, i tot seguit afegim els espinacs i els cigrons i deixem que segueixi bullint.
A part pelem les patates, les tallem en quadrets regulars i les afegim a la cassola amb la resta d'ingredients, abaixem el foc, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que les patates estiguin cuites, i ja ho podrem retirar del foc, ho posem a la sopera i ja la podrem servir a taula acompanyada de cinc plats fondos.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!