Filets de palaia arrebossats amb herba de llimona i coco ratllat sobre amanida de mango

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per l'amanida pela els mangos.
A cada costat del s mangos talla al llarg un tros gruixut.
Talla la resta de carn des del nucli.
Talla la carn del fruit a rodanxes fines.
Pica el coriandre i l'escalunya i barreja amb el mango i el suc de ls llimona.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Per l'arrebossat d'herba de llimona treu les fulles exteriors i talla les puntes seques. Un cop net pica el rest ben fi.
Barreja l'herba de llimona amb el coco ratllat.
Bat els ous.
Posa farina en un plat a part.
Assaona els filets de peix amb sal i pebre.
Pa sals per la farina, espolsa la farina sobrant i després pa sals per l'ou batut, i seguidament per la barreja de coco i premsa bé perquè quedi ben adherit l'arrebossat.
Fregeix els filets de peix arrebossats en una paella antiadherent, a foc mitjà, fregeix per cada costat 2 minuts.
Serveixi els filets de peix sobre l'amanida de mango.

Notes

Aquest plat es pot preparar amb qualsevol altre peix del teu gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se