Filets de palaia arrebossats amb herba de llimona i coco ratllat sobre amanida de mango
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 mangos
- ½ manat de coriandre
- 1 escalunya
- 4 cullerades de suc de llimona
- Sal
- Pebre
- 100 g d'herba de llimona
- 50 g de coco ratllat
- 2 ous
- 2 cullerades de farina
- 600 g de filets de palaia
- 4 cullerades d'oli
4 racions
Elaboració
Per l'amanida pela els mangos.
A cada costat del s mangos talla al llarg un tros gruixut.
Talla la resta de carn des del nucli.
Talla la carn del fruit a rodanxes fines.
Pica el coriandre i l'escalunya i barreja amb el mango i el suc de ls llimona.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Per l'arrebossat d'herba de llimona treu les fulles exteriors i talla les puntes seques. Un cop net pica el rest ben fi.
Barreja l'herba de llimona amb el coco ratllat.
Bat els ous.
Posa farina en un plat a part.
Assaona els filets de peix amb sal i pebre.
Pa sals per la farina, espolsa la farina sobrant i després pa sals per l'ou batut, i seguidament per la barreja de coco i premsa bé perquè quedi ben adherit l'arrebossat.
Fregeix els filets de peix arrebossats en una paella antiadherent, a foc mitjà, fregeix per cada costat 2 minuts.
Serveixi els filets de peix sobre l'amanida de mango.
Notes
Aquest plat es pot preparar amb qualsevol altre peix del teu gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1463 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.