Canelons de porros amb pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega els porros amb mantega a foc lent.
Quan estiguin tous, afegeix el julivert i la farina i fregeix sense que es cremi.
Després afegeix el pebre roig, el pa ratllat, la mostassa, el pernil dolç picat fi i la Llet.
Remena i deixa que espesseixi una mica.
Retira del foc i incorporar el formatge, sense deixar de remenar amb una espàtula de fusta.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de xampinyons, escampa-hi formatge i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se