Canelons de porros amb pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 800 grams de porros.
  • 80 grams de mantega.
  • 200 grams de pernil dolç.
  • 40 grams de farina.
  • 4 dl de llet.
  • 100 grams de formatge ratllat.
  • 2 cullerades de mostassa.
  • 2 cullerades de pa ratllat. 2 cullerades de julivert picat.
  • 2 culleradetes de pebre dolç.

4 racions

Elaboració

Ofega els porros amb mantega a foc lent.
Quan estiguin tous, afegeix el julivert i la farina i fregeix sense que es cremi.
Després afegeix el pebre roig, el pa ratllat, la mostassa, el pernil dolç picat fi i la Llet.
Remena i deixa que espesseixi una mica.
Retira del foc i incorporar el formatge, sense deixar de remenar amb una espàtula de fusta.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de xampinyons, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1561 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: