Esmorzar de muntanya( tardor- hivern)

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una planxa
Una tapa fonda d'alumini, per la planxa.

Elaboració

Primerament, amb un rajolí d'oli, coem : la baldana, la botifarra i la cansalada a la planxa.
Quan tot plegat és cuit al nostre gust, ho fiquem en el plat que ho servirem.
A part, agafem les mongetes cuites, i les coem damunt la planxa, tapades amb la tapa d'alumini. Quan són gairebé cuites, els hi afegim un raig de picada, i deixem que s'acabin de coure, i ja les podem posar en el plat, juntament amb les carns, i les servim a taula.

40min

Notes

Encara que la recepta és per a una persona, podem fer-la per els comensals que vulguem.
Aquest esmorzar, es molt adient acompanyar-lo amb una llesca de pa de pagès, torrada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se