Peix al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En primer lloc, els peixos s'assequen amb paper absorbent de cuina.
Assaona molt bé amb sal i pebre pels dos costats. A continuació, posa el peix en una font per forn.
A la part superior del peix, aplica una capa de pesto, segons el gust, però no gaire gruixut.
A continuació, reparteix la llauna de tomàquets cherry pelats (si t'agrada, també pots fer servir tomàquet pelat "normal" fresc o de la llauna), als costats del peix, assaona amb sal i pebre al gust.
Com a pas final distribueix el formatge ratllat a la part superior de la font i col•loca al forn uns 20 minuts.
Si t'agrada una mica picant, es pot abans que el pesto, aplica una capa de Sambal Olek, i continuar com abans hem explicat.
Abans de escampar el formatge, es poden col•locar unes quantes olives negres pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se