Peix al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de filets de peix fresc, per exemple, Halibut, bacallà, abadejo, etc.
  • 1 llauna de tomàquets cherry, o 400 grams tomàquets frescos
  • Pesto verd d'alfàbrega
  • 100 g de formatge Parmesa o Pecchorino
  • 1 xapata petita
  • Sal i pebre de diferents colors,

2 racions

Elaboració

En primer lloc, els peixos s'assequen amb paper absorbent de cuina.
Assaona molt bé amb sal i pebre pels dos costats. A continuació, posa el peix en una font per forn.
A la part superior del peix, aplica una capa de pesto, segons el gust, però no gaire gruixut.
A continuació, reparteix la llauna de tomàquets cherry pelats (si t'agrada, també pots fer servir tomàquet pelat "normal" fresc o de la llauna), als costats del peix, assaona amb sal i pebre al gust.
Com a pas final distribueix el formatge ratllat a la part superior de la font i col•loca al forn uns 20 minuts.
Si t'agrada una mica picant, es pot abans que el pesto, aplica una capa de Sambal Olek, i continuar com abans hem explicat.
Abans de escampar el formatge, es poden col•locar unes quantes olives negres pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2579 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: