Pit de xai al forn amb patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata per anar al forn, gran i fonda.

Elaboració

Primerament, preparem les patates per fer-les a la papillot,( les podeu trobar a les meves receptes). Tot seguit tallem el pit a trossos de quatre dits d'ample, els posem a la safata del forn amb: l'aigua, sal, pebre negre, herbes provençals, els alls aixafats, el llorer, el vi blanc, el conyac i l'oli d'oliva.
Tot seguit ho enfornem a 180º, tot donant-hi voltes de tan en tant, fins que veiem que és ben rostit, i el reseervem.
A part, quan clavem un escuradents a les patates i veiem que són cuites, les reservem.
En el moment de servir els plats a taula, posem tres talls de pit de xai a la part de dalt del plat, i a la part de baix, posem una patata tallada pel mig en dues meitats, l'espolsem amb: sal, pebre vermell picant, i la reguem amb força oli d'oliva, i ja podrem treure els plats a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se