Llucets arrebossats amb " persillé ", amb verdures saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una escorredora
Una paella gran
Dues espàtules metàliques planes,( molt fines)
Una safata plana
Un buidador de fruites, per fer boles de patata
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, pelem les patates i amb l'ajud de l'estri per fer boles les anem buidant.
Tot seguit, agafem les pastanagues pelades, i les tallem a trossos regulars.
A continuació, posem les pastanagues a bullir amb aigua i sal, i quan són mig cuites, afegim les boles de patata i els pèsols. Quan tot plegat és cuit, ho escorrem i reservem.
Quan anem a comprar els llucets, demanem a la peixatera que ens tregui l'espina central, i ens els deixi ben plans. Tot seguit, en una safata plana, fem la " persillé ": posem el pa ratllat, el julivert picolat, els alls ratllats i el pebre vermell, i ho barrejem tot ben barrejat. Seguidament, agafem els llucets, els salem, els enfarinem, els passem per ou batut i per acabar els passem per la persillé i els fregim en una paella amb oli d'oliva tot tenint cura de girar-los perquè quedin ben fregits. Quan son cuits, els posem damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli.
Seguidament, agafem les verdures i les saltem en una paella amb mantega i les reservem.
En el moment de muntar els plats, posem dos llucets cap-i-cuats, a la part de dalt del plat, i a la part de baix , posem un grapadet de verdures saltades, i ja podem treure el plat a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se