Cap-i-pota de vedella amb vinagreta

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa del tamany de les de crema catalana
Un bol de vidre de mida mitjana
Un batedor de varetes
Uns quants escuradents

Elaboració

Primerament, agafem la cap-i-pota, i la tallem a quadrets regulars més aviat petits.
Tot seguit, en el bol de vidre posem: un polsim de sal, un polsim de pebre negre, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, un raig de vinagre de mòdena i un bon raig d'oli d'oliva. Seguidament, anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes, tot muntant una vinagreta, fins a tenir la quantitat desitjada, (si cal, afegim més oli d'oliva).
A continuació, remenem la vinagreta amb la cap-i-pota, i la repartim en les cassoletes, i ja ho podrem servir a taula.(per fer més bonic, ho sevim amb uns quants escuradents clavats en els trossos de la cap-i-pota).

40min

Notes

Aquesta, és una recepta que a casa meva la portem fent al menys uns quaranta anys. És molt adient per fer un aperitiu fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se