Coquetes de panoli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Motsia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En un morter es pica una mica la matafaluga i es barreja amb l'oli i el sucre, es remou bè i es va afegint la farina, quan veiem que es desenganxa bé anem fent boletes en forma de muntanyeta i al forn. Si veiem que es queden massa aplanades és que falta farina

Notes

L'oli de gira-sol és important que sigui bo, es pot posar d'oliva peró el gust queda molt fort
Són unes postres molt tipics de les festes majors de la comarca del Montsiá


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se