Turmes de bou arrebossades amb persillé, i patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata metàlica per anar al forn
Paper d'alumini
Quatre plats de porcellana grans

Elaboració

Primerament, preparem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i les posem en el forn a 180º, fins que siguin cuites, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de les turmes, els salem, els passem per farina i ou batut, després els passem per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva per una cara i l'altra, fins que estiguin daurades.
Quan són fregides, les repartim entre els quatre plats en forma de ventall a la part de dalt, i a la part de baix com a guarnició, ficarem mitja patata a la papillota espolsada amb pebre vermell dolç i regada amb oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se