Turmes de bou arrebossades amb persillé, i patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres turmes de bou, (quan les compreu, feu que us les netegin i les tallin no gaire gruixudes).
  • Dues patates mitjanes, a la papillota [Veure recepta]
  • Persillé [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal
  • Tres ous batuts
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata metàlica per anar al forn
Paper d'alumini
Quatre plats de porcellana grans

Elaboració

Primerament, preparem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i les posem en el forn a 180º, fins que siguin cuites, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de les turmes, els salem, els passem per farina i ou batut, després els passem per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva per una cara i l'altra, fins que estiguin daurades.
Quan són fregides, les repartim entre els quatre plats en forma de ventall a la part de dalt, i a la part de baix com a guarnició, ficarem mitja patata a la papillota espolsada amb pebre vermell dolç i regada amb oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: