Blanquets de xai a l'estil de Saragossa, ( madejas)
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre blanquets,( un per persona)
- Sal
- Oli d'oliva
- Picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
Utensilis
Una paella gran
Un ganivet filetejador
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els blanquets salats. Quan són rossets, els tallem en rodelles d'un dit de gruix aproximadament, i els acabem de fregir a la paella.
Un cop ben fregits, els repartim en plats individuals, els afegim un raig de picada, i ja els podrem treure a taula.
Notes
Els blanquets de xai, són les corones de xai, peró embolicades. Són molt tìpiques a tots els bars de la ciutat de Saragossa, on les anomenen " madejas ".
Comparteix aquesta recepta: