Blanquets de xai a l'estil de Saragossa, ( madejas)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre blanquets,( un per persona)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un ganivet filetejador

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els blanquets salats. Quan són rossets, els tallem en rodelles d'un dit de gruix aproximadament, i els acabem de fregir a la paella.
Un cop ben fregits, els repartim en plats individuals, els afegim un raig de picada, i ja els podrem treure a taula.

40min

Notes

Els blanquets de xai, són les corones de xai, peró embolicades. Són molt tìpiques a tots els bars de la ciutat de Saragossa, on les anomenen " madejas ".


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: