Pastissos amb Crema de Gruyère

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Massa per 6 pastissos:

Farciment:

6 racions

Elaboració

Per a la massa:

Pasta tots els ingredients i reserva a la nevera durant 30 minuts.
Estira la massa fins a obtenir un gruix de 2,5 mm, i talla 12 rectangles d'uns 8 x 4 cm.
Amb rovell d'ou pinta els 6 rectangles i escampa llavors de comí pel damunt.
Enforna i cou tots els rectangles enmig del forn pre escalfat a 180 graus, de 10 a 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Deixa que es refredin.
Per omplir els rectangles, tritura tots els ingredients menys el cibulet, al final barreja el cibulet picat a la massa i reserva a la nevera.
Col•loca la barreja de formatge als sols, i posa la tapa a sobre.
Escalfa breument a 180 graus, abans de servir.
Disposa en els plats i guarneix amb els raves i el cibulet.
Amb la resta de la massa talla qualsevol forma, pinta amb rovell d'ou i enforna junts amb els rectangles fins que estiguin daurades, gaudeix encara calentes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se