Pastissos amb Crema de Gruyère

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Massa per 6 pastissos:

  • 100 g de farina
  • 70 g de mantega, estovada
  • 60 g de formatge Gruyère,
  • ¼ culleradeta de sal
  • Pebre
  • Nou moscada
  • ½ cullerada de crema
  • 1 rovell d'ou batuda amb 1 cullerada de crema
  • Comí

Farciment:

  • 150 grams de formatge Gruyère, ratllat
  • 1 rovell d'ou
  • 0,75 dl de crema de llet
  • Pebre al gust
  • Nou moscada
  • 1 cullerada de Cibulet picat
  • 12 raves per decorar
  • Cibulet per decorar

6 racions

Elaboració

Per a la massa:

Pasta tots els ingredients i reserva a la nevera durant 30 minuts.
Estira la massa fins a obtenir un gruix de 2,5 mm, i talla 12 rectangles d'uns 8 x 4 cm.
Amb rovell d'ou pinta els 6 rectangles i escampa llavors de comí pel damunt.
Enforna i cou tots els rectangles enmig del forn pre escalfat a 180 graus, de 10 a 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Deixa que es refredin.
Per omplir els rectangles, tritura tots els ingredients menys el cibulet, al final barreja el cibulet picat a la massa i reserva a la nevera.
Col•loca la barreja de formatge als sols, i posa la tapa a sobre.
Escalfa breument a 180 graus, abans de servir.
Disposa en els plats i guarneix amb els raves i el cibulet.
Amb la resta de la massa talla qualsevol forma, pinta amb rovell d'ou i enforna junts amb els rectangles fins que estiguin daurades, gaudeix encara calentes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1448 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: