Macarrons a la crema de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda, per coure els macarrons
Una cassola de terrissa gran
Un cassó mitjà
Una escorredora gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda posem: aigua, sal i mantega.
Quan arrenqui el bull, afegim els macarrons fins que són cuits "al dente".
Tot seguit els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb un raig d'oli, fregim la barreja de bolets salpebrats.
Quan són mig cuits, els flamegem amb un raig de conyac, i tot seguit, els picolem una mica amb l'ajud d'un ganivet, i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa gran, posem un raig d'oli d'oliva, i sofregim la ceba i els alls.
Tot seguit, afegim els bolets, una mica de brou, un bon raig de nata líquida i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, corregim de sal i nou moscada, i ja podrem afegir els macarrons.
Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més i ja els podrem servir en plats individuals, espolsats pel damunt amb una mica de formatge ratllat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se