Macarrons a la crema de bolets
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Un pot de barreja de bolets, gran
- Aigua
- Mantega
- Nata líquida per muntar
- Formatge ratllat
- Sal
- Oli d'oliva
- Conyac
- Nou moscada en pols
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Dos alls pelats, ratllats
- Una mica de brou de pollastre,( pot ser de pot)
Utensilis
Una cassola fonda, per coure els macarrons
Una cassola de terrissa gran
Un cassó mitjà
Una escorredora gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda posem: aigua, sal i mantega.
Quan arrenqui el bull, afegim els macarrons fins que són cuits "al dente".
Tot seguit els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb un raig d'oli, fregim la barreja de bolets salpebrats.
Quan són mig cuits, els flamegem amb un raig de conyac, i tot seguit, els picolem una mica amb l'ajud d'un ganivet, i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa gran, posem un raig d'oli d'oliva, i sofregim la ceba i els alls.
Tot seguit, afegim els bolets, una mica de brou, un bon raig de nata líquida i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, corregim de sal i nou moscada, i ja podrem afegir els macarrons.
Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més i ja els podrem servir en plats individuals, espolsats pel damunt amb una mica de formatge ratllat.
Comparteix aquesta recepta: