Cassola de Peix

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salteja la ceba en oli d'oliva, desglaça amb el vi blanc i deixa reduir uns instants.
Afegeix el brou de peix i deixa coure a foc lent durant uns 4 o 5 minuts. Fon el Cantadu i assaona segons sigui necessari.
Col•loca la cassola en una safata per enfornar gran i omple la safata amb aigua bullent.
Posa el peix, els tomàquets, les gambes i les vieires a la cassola
Omple la cassola fins a la meitat amb la salsa, cobreix amb la tapa i cou al forn prees calfat, durant 15 minuts a 150 graus.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se