Cassola de Peix

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 125 grams de formatge Cantadu, amb sabor, a les herbes de Provença i tomàquet
  • 100 grams de salmó fresc.
  • 100 grams de tonyina fresca.
  • 12 peses de vieires.
  • 12 peses de gambes.
  • 12 peses de tomàquets, xerri, tallats a la meitat.
  • 2 decilitres de vi blanc.
  • 3 decilitres de brou de peix.
  • 1 tros de ceba, finament picada.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Salteja la ceba en oli d'oliva, desglaça amb el vi blanc i deixa reduir uns instants.
Afegeix el brou de peix i deixa coure a foc lent durant uns 4 o 5 minuts. Fon el Cantadu i assaona segons sigui necessari.
Col•loca la cassola en una safata per enfornar gran i omple la safata amb aigua bullent.
Posa el peix, els tomàquets, les gambes i les vieires a la cassola
Omple la cassola fins a la meitat amb la salsa, cobreix amb la tapa i cou al forn prees calfat, durant 15 minuts a 150 graus.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1611 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: