Aletes de pollastre amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn
Una cassola de terrissa
Uns estalvis de vímet
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem les ales i els hi tallem les puntes.Seguidament, les fiquem a la safata per anar al forn, les salpebrem, els hi afegim dues fulles de llorer i els alls aixafats.
Tot seguit, afegim: un bon raig de vi blanc, un raig de conyac, força oli d'oliva i un rajolí d'aigua, i ho enfornem a 180º, fins que les aletes són gairebé cuites.
A part, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i tot seguit hi afegim les aletes, corregim de sal, i deixem que acabi de coure tot plegat uns vint minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se