Salsitxes estofades amb peres
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis peres tipus blanqueta o conference
- Vint salsitxes de porc
- Sal
- Sucre
- Oli d'oliva
- Un got de ví ranci
- Llard de porc
- Mantega
- Aigua
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per treure el cor de les fruites
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, pelarem les peres, els hi traurem el cor i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix aproximadament. Seguidament, posem la mantega en el cassó juntament amb les peres a foc baix, i deixem que es vagin fregint. Tot seguit, les espolsem amb sucre i deixem que es caramelitzin. A continuació, les retirem i les reservem.
A part, posem llard a la cassola i fregim les salsitxes. Quan són mig fregides, les reguem amb el ví ranci, afegim les peres i un dit d'aigua, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
Comparteix aquesta recepta: