Salsitxes estofades amb peres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per treure el cor de les fruites
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, pelarem les peres, els hi traurem el cor i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix aproximadament. Seguidament, posem la mantega en el cassó juntament amb les peres a foc baix, i deixem que es vagin fregint. Tot seguit, les espolsem amb sucre i deixem que es caramelitzin. A continuació, les retirem i les reservem.
A part, posem llard a la cassola i fregim les salsitxes. Quan són mig fregides, les reguem amb el ví ranci, afegim les peres i un dit d'aigua, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se