Salsitxes estofades amb peres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis peres tipus blanqueta o conference
  • Vint salsitxes de porc
  • Sal
  • Sucre
  • Oli d'oliva
  • Un got de ví ranci
  • Llard de porc
  • Mantega
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per treure el cor de les fruites
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, pelarem les peres, els hi traurem el cor i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix aproximadament. Seguidament, posem la mantega en el cassó juntament amb les peres a foc baix, i deixem que es vagin fregint. Tot seguit, les espolsem amb sucre i deixem que es caramelitzin. A continuació, les retirem i les reservem.
A part, posem llard a la cassola i fregim les salsitxes. Quan són mig fregides, les reguem amb el ví ranci, afegim les peres i un dit d'aigua, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: