Salsitxes estofades amb peres
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis peres tipus blanqueta o conference
- Vint salsitxes de porc
- Sal
- Sucre
- Oli d'oliva
- Un got de ví ranci
- Llard de porc
- Mantega
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per treure el cor de les fruites
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, pelarem les peres, els hi traurem el cor i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix aproximadament. Seguidament, posem la mantega en el cassó juntament amb les peres a foc baix, i deixem que es vagin fregint. Tot seguit, les espolsem amb sucre i deixem que es caramelitzin. A continuació, les retirem i les reservem.
A part, posem llard a la cassola i fregim les salsitxes. Quan són mig fregides, les reguem amb el ví ranci, afegim les peres i un dit d'aigua, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.