Salsitxes estofades amb peres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis peres tipus blanqueta o conference
  • Vint salsitxes de porc
  • Sal
  • Sucre
  • Oli d'oliva
  • Un got de ví ranci
  • Llard de porc
  • Mantega
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per treure el cor de les fruites
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, pelarem les peres, els hi traurem el cor i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix aproximadament. Seguidament, posem la mantega en el cassó juntament amb les peres a foc baix, i deixem que es vagin fregint. Tot seguit, les espolsem amb sucre i deixem que es caramelitzin. A continuació, les retirem i les reservem.
A part, posem llard a la cassola i fregim les salsitxes. Quan són mig fregides, les reguem amb el ví ranci, afegim les peres i un dit d'aigua, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: