Sardines arrebossades a l'andalusa, amb tomàquet al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata petita per anar al forn
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Quan anem a comprar les sardines, demanem que ens treguin l'espina i les deixin planes com un ventall. A part, tallem els tomàquets en dues meitats, els salpebrem, afegim un rajoli d'oli , espolsem una mica de formatge pel damunt i els enfornem a 180º, fins que el formatge és rós, i els reservem.
Seguidament, en un bol batem els ous, afegim els alls ratllats i un bon grapat de julivert i ho reservem. Tot seguit, agafem les sardines, les salpebrem, les passem per farina, per l'ou batut, les fregim amb oli d'oliva i les anem posant damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli de fregir-les.
En el moment de muntar el plat, posem quatre sardines a la part de dalt del plat, i a la part de baix posem dues meitats de tomàquets al forn. i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se