Niu de trinxat del pirineu amb bolets i ous de guatlla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella petita
Quatre motlles rodons metàlics, per fer els nius
Quatre plats blancs de porcellana
Una mà de morter

Elaboració

Primerament fem el trinxat del pirineu com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, agafem els bolets i amb l'ajud d'un ganivet els picolem i els saltejem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, i un cop fregis, els reservem.
Tot seguit, en una paella petita, fem quatre ous ferrats de guatlla i els reservem.
En el moment de muntar el plat, posem els motlles en el centre de cada plat, anem omplint-los amb trinxat amb l'ajud de la mà de morter perquè quedin ben atapeïts fins a la meitat del motlle. Seguidament, omplim fins a dalt del motlle amb la barreja de bolets, i ja per acabar el plat, al cap de munt, coronem el plat amb un ou ferrat de guatlla.
A continuació, desmotllem els nius i ja ho podem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és molt adient per celebrar qualsevol festa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se