Presa de porc amb salsa de calçots i garbetes de mongetes tendres amb cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Quatre plats blancs de pocellana
Una safata per anar al forn

Elaboració

Primerament, farem la salsa de calçots tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la mentenim calenta a la vora de la planxa.
Seguidament, preparem les garbetes de mongetes tendres tal com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem en el forn apagat.
Tot seguit, agafem els talls de presa salpebrats, i els fregim a la paella amb unes gotes d'oli. Quan la carn és mig fregida, ho flamegem amb una mica de conyac, i tot seguit ja la podrem posar en el plat , per acabar la recepta.
A gafem tres talls de presa per plat, i els posem en forma de mitja lluna a la part de dalt del plat, tot seguit, els cobrim amb una mica de salsa de calçots.
A la part de baix del plat, posem dues garbetes entrecreuades, i ja podrem servir els plats a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se