Amanida de mongetes del ganxet amb tonyina i olives d'Aragó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, posem els tomàquets xerri tallats en dues meitats en el bol, tot seguit afegim la tonyina amb oli, posem la ceba picolada i les olives negres. Ja per acabar, afegim les mongetes del ganxet i ho barregem tot ben barrejat. Seguidament, ho amanim amb la vinagreta d'anxoves, ho posem tot ben posat a la safata de pocellana, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa safata.

40min

Notes

Si volem que la ceba no piqui, la posem en un plat amb aigua freda, i si pot ser que li toqui el sol. En el moment de fer-la servir, la rentem amb aigua fresca, i ja la tenim llesta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se