Amanida de mongetes del ganxet amb tonyina i olives d'Aragó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Una llauna de tonyina amb oli, gran
  • 150 grams d'olives negres d'Aragó
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Vinagreta d'anxoves ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Una ceba tendre picolada

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, posem els tomàquets xerri tallats en dues meitats en el bol, tot seguit afegim la tonyina amb oli, posem la ceba picolada i les olives negres. Ja per acabar, afegim les mongetes del ganxet i ho barregem tot ben barrejat. Seguidament, ho amanim amb la vinagreta d'anxoves, ho posem tot ben posat a la safata de pocellana, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa safata.

40min

Notes

Si volem que la ceba no piqui, la posem en un plat amb aigua freda, i si pot ser que li toqui el sol. En el moment de fer-la servir, la rentem amb aigua fresca, i ja la tenim llesta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4270 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: