Coca de pasta de full amb melmelada de ceba i botifarra d'ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una placa plana pel forn
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un pulveritzador de plàstic petit
Una safata de cartró amb blonda
Un full de paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, farem la melmelada de ceba com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full. Seguidament, la punxem i la cobrim amb rodelles de tomàquet tallades ben fines salpebrades. A continuació, escampem la melmelada de ceba per damunt els tomàquets, i tot seguit ho cobrim amb rodelles de botifarra d'ou, tallades a un dit de gruix.
Tot seguit, enfornem la coca a 180º, fins que la pasta de full és ben rosseta, i la traiem del forn. Seguidament, amb l'ajud del puveritzador amb oli d'oliva la ruixem pel damunt, i ja la podem servir a taula, amb la safata de cartró amb la blonda.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se