Musclos gratinats amb allioli de pera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc mitjà

Elaboració

Primerament, fem l'allioli com explico a les meves receptes, i el reservem.
Seguidament, en una cassola fonda poserm: un dit d'aigua, un dit de ví blanc, i els musclos ben nets. Tapem la cassola, i deixem que s'obrin. Un cop oberts, deixem que refredin, i els traiem mitja clova. Tot seguit, els posem ben plans a la safata per anar al forn, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb allioli, cobrim la carn dels musclos.
Seguidament, els posem en el forn a 180º a gratinar, fins que l'allioli és una mica rosset.
A continuació, els anem posant a una safata de porcellana ben plans, i ja els podrem treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se