Gambes amb gabardina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem les gambes, les passem per farina, ou batut i les fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina. En el moment de servir el plat a taula, en el centre del plat, posem un niu d'escarola amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats,
i al voltant del plat, repartim les sis gambes fregides, i ja ho podem treure a taula.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se