Cols de Brussel·les gratinades amb beixamel i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Quatre cassoletes de terrissa de mida mitjana
Quatre plats plans
Quatre tovallons de paper
Uns guants pel forn
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, posem aigua i sal en un cassó, i quan l'aigua arrenqui a bullir, posem les cols i deixem que coguin fins que estiguin al " dente ". Tot seguit, les escorrem i les reservem.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, fregim la cansalada tallada a trossos menuts, uns dos minuts, i ho reservem.
A continuacó, fem la baixamel com explico a la meva recepta, i la mantenim calenta al damunt de la planxa. Seguidament, posem les cols repartides en les quatre cassoletes, espolsem la cansalada pel damunt, ho cobrim amb la beixamel, espolsem el formatge ratllat a sobre, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui ben rosset.
En el moment de servir-ho, posem un plat i un tovalló de paper, i amb l'ajud d'uns guants, posem les cassoletes al damunt, i ja ho podrem treure a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se