La meva salsa Beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mitja ceba ratllada
  • Mantega
  • Sal
  • Nou moscada
  • Farina
  • Un litre de llet calenta

6 racions

Utensilis

Un vatedor de varetes.
Un colador xinès.
Una batedora elèctrica.
Un colador fí
Una llengua de plàstic

Elaboració

En un cassó, posem a escalfar la llet, i quan és calenta, la reservem.
Tot seguit, en una cassola amb mantega, fregim la ceba ratllada, sense que s'acabi de daurar. A continuació, espolsem amb farina, ( segons la quantitat de beixamel, que vulguem fer ), i tot seguit, afegim la llet calenta, tot anant remenant amb el vatedor de varetes.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès, i tot seguit per un colador fí, a un altre cassó, i seguim remenant-ho. Després, corregim de sal i nou moscada, i quan la tenim al nivell d'espessor que desitgem, ja la tenim llesta per fer servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!