La salsa Beixamel
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mitja ceba ratllada
- Mantega
- Sal
- Nou moscada
- Farina
- Un litre de llet sencera calenta
6 racions
Utensilis
Un vatedor de varetes.
Un colador xinès.
Una batedora elèctrica.
Un colador fí
Una llengua de plàstic
Elaboració
En un cassó, posem a escalfar la llet, i quan és calenta, la reservem.
Tot seguit, en una cassola amb mantega, fregim la ceba ratllada, sense que s'acabi de daurar. A continuació, espolsem amb farina, (segons la quantitat de beixamel, que vulguem fer), i tot seguit, afegim la llet calenta, tot anant remenant amb el vatedor de varetes.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès, i tot seguit per un colador fí, a un altre cassó, i seguim remenant-ho. Després, corregim de sal i nou moscada, i quan la tenim al nivell d'espessor que desitgem, ja la tenim llesta per fer servir.
40min
Etiquetes:
Beixamel amb ceba L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.