Amanida de favetes babi amb escarola perruqueta, i formatge fresc, amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, una branca d'àpi i un grapat de sal, posem a coure les favetes babi. Quan són cuites, les escorrem i les posem en el bol de vidre.
Tot seguit, agafem els tomàquets xerri i els tallem en dues meitats, i els hi afegim en el bol.
A continuació, netegem l'escarola i la tallem a trossos regulars.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, ho remenem tot plegat, i ho fiquem a la safata de porcellana, de manera abellidora. A continuació, afegim el formatge fresc pel damunt, i ja per acabar el plat, ho amanim amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se