Púding d'espinacs i marisc, amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn
Una pudinera
Tres fulls de paper de diari
Paper film
Un cassó gran
Una paella mitjana
Una batedora elèctrica
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, posem a coure els espinacs amb aigua i sal fins que estiguin mig cuits, els escorrem i els picolem amb l'ajud d'un ganivet, i els reservem.
Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli, fregim la ceba i les gambetes pelades, i ho reservem. A part, agafem els llagostins, els pelem i els escaldem tres minuts, amb aigua bullent, i els reservem.
Tot seguit, agafem el motlle de púding, el folrem amb paper film, i passem a preparar el púding.
Primerament, posem els espinacs en el fons del motlle. Tot seguit, hi afegim : la ceba, les gambetes i les varetes de cranc picolades. A part, en el pot de la batedora, posem: els set ous i la nata líquida, i ho passem per la batedora elèctrica. A continuació, ho salpebrem, i omplim el motlle fins a dalt. Tot seguit, tapem el motlle amb les puntes del paper film,
i ho posem en la safata per anar al forn, amb tres fulls de paper de diari en el fons de la safata.
Seguidament, ho enfornem a 180º, uns cinquanta minuts, i ja ho podrem treure i deixar refredar.
Quan ja és ben fred, ho desemmotllem i ho posem damunt de la safata.
Agafem la salsa rosa que hem fet tal com explico a la meva recepta, i cobrim el pastis. Per decorar-lo, agafem els llagostins, els obrim per la meitat, i els posem damunt la salsa rosa, i ja podrem servir el púding a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se