Romesco de mussola, amb musclos, cloïsses i gambetes, amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola plana, marinera
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un colador fí
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses i tot seguit, colem el suc i ho reservem. Seguidament, en la cassola marinera, aboquem un got de conyac, i quan és calent, l'encenem. Quan ja s'hapagat el conyac, afegim cinc cullerots de romesco i sis de fumet de peix. Anem remenant amb el batedor de varetes, i tot seguit afegim: la vianda de musclos, les gambetes i les cloïsses només amb una sola clova.
A continuació, afegim els talls de mussola salats, posem el foc a temperatura baixa, i deixem que es cogui. Tot seguit, corregim de sal, afegim les mongfetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que el peix sigui al seu punt de cuit.
Seguidament, ja podrem treure la cassola i servir-la a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se