Pasta de full amb crema i grana de capellà caramelitzada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata pel forn, amb paper sulfuritzat
Una safara de cartró amb blonda
Un cassó mitjà
Una espàtula de fusta
Un cassó gran
Un colador
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Una mànega pastissera amb un broc rissat, gran
Un pinzell

Elaboració

Primerament, fem la crema com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full, amb l'ajud del corró. Tot seguit, passem el corró per punxar, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
A continuació, amb la mànega pastissera, omplim tota la superfície de la pasta de full, i la posem en la safata de cartró amb blonda.
A part, agafem tots els fruits secs, i els escaldem en un cassó amb aigua bullint, uns tres minuts, els escorrem i reservem.
Tot seguit, agafem els fruits secs, i els repartim per tota la superfície de la crema, i els pintem amb gelatina de poma calenta pel damunt, amb l'ajud d'un pinzell.
Seguidament, en un cassó, posem una mica d'aigua i força sucre, i ho posem a foc moderat, per fer una mica de sucre cremat, tot remenant amb l'espàtula de fusta.
Quan el sucre ja comença a caramelitzar peró no és massa torrat, amb l'ajud de la espàtula de fusta, anem esquitxant els fruits secs, fent un regalim amb el sucre cremat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se