Verats amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa, farem la samfaina com explico a la meva recepta.
Mentrestant, es fa la samfaina, netegem els verats, els traiem el cap i els tallem en tres trossos. Tot seguit, els salem, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan són mig fregits, els traiem i els posem en una safata amb paper de cuina, i els reservem.
Quan ja tenim la samfaina feta, afegim els talls de verat i les mongetes del ganxet.
Corregim de sal, i donem unes sacsejades en cercle a la cassola, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se