Verats amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis verats de mida mitjana
  • Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa, farem la samfaina com explico a la meva recepta.
Mentrestant, es fa la samfaina, netegem els verats, els traiem el cap i els tallem en tres trossos. Tot seguit, els salem, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan són mig fregits, els traiem i els posem en una safata amb paper de cuina, i els reservem.
Quan ja tenim la samfaina feta, afegim els talls de verat i les mongetes del ganxet.
Corregim de sal, i donem unes sacsejades en cercle a la cassola, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: