Bacallà al vapor amb verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola marinera
Una aranya de filferro
Un estri per fer boletes de fruites
Quatre plats de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, agafem les pastanagues i els carbassons, i amb l'estri per fer boletes, els anem buidant i fent-ne boletes. Seguidament, pelem les cebetes del platillo, i les posem en un cassó amb aigua mineral i un polsim de sal, juntament amb les boletes de pastanaga i carbassons.
Quan les verdures estiguin al " dente ", les passem a la cassola marinera, juntament amb els quatre lloms de bacallà, amb la pell cap amunt, i la suficient aigua perqué es cogui.
Quan el bacallà ja és cuit, el traiem en compte que no es trenqui, posem els lloms de un en un en cada plat amb la pell cap a vall, repartim les verduretes en cada plat, ho reguem amb un raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula, sense l'àpi ni el llorer.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se