Niu de parmentier i brandada de bacallà, amb salsa de pebrots del piquillo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un plat gran, de porcellana blanca
Un motlle rodó de deu centimetres de diametre
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, prepararem tant la brandada de bacallà com el parmentier, com explico a les meves receptes, i ho reservem.
Tot seguit, farem la salsa de pebrots del piquillo com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, posem el motlle en el centre del plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera l'omplim fins a la meitat, amb parmentier. Tot seguit, acabem d'omplir el motlle amb la brandada de bacallà, i ho desmotllem. Per acabar el plat, ho cobrim amb la salsa, ho espolsem amb una mica de julivert picolat pel damunt, i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h

Notes

Farem tants nius, com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se