Niu de parmentier i brandada de bacallà, amb salsa de pebrots del piquillo
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Parmentier, per una ració ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Brandada de bacallà, per una ració ( la trobareu a les meves receptes, com a "la meva brandada de bacallà" )
- Salsa de pebrots del piquillo ( la trobareu a les meves receptes )
- Julivert picolat
Utensilis
Un plat gran, de porcellana blanca
Un motlle rodó de deu centimetres de diametre
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, prepararem tant la brandada de bacallà com el parmentier, com explico a les meves receptes, i ho reservem.
Tot seguit, farem la salsa de pebrots del piquillo com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, posem el motlle en el centre del plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera l'omplim fins a la meitat, amb parmentier. Tot seguit, acabem d'omplir el motlle amb la brandada de bacallà, i ho desmotllem. Per acabar el plat, ho cobrim amb la salsa, ho espolsem amb una mica de julivert picolat pel damunt, i ja ho tenim llest per servir a taula.
Notes
Farem tants nius, com persones seguin a taula.
Comparteix aquesta recepta: