Fesolets saltats amb cansalada i llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, posem els fesolets amb aigua que els cobreixin, el dia abans de coure'ls.
En el moment que els anem a coure, els posem a la cassola amb: aigua, sal, el llorer, l'àpi, la ceba i els alls.
Tapem la cassola, i passats uns vint minuts anem vigilant que no s'ens desfacin.
Un cop cuits, els escorrem i els reservem.
A part, tallem la cansalada en quadradets regulars, i els fregim a la paella amb una mica de llard.
Quant són una mica rostillons, afegim els llardons i els fesolets ben escorreguts.
Ho saltem tot plegat uns vint minuts, i ja els podrem posar a la safata de porcellana, on els servirem.
Un cop els fesolets estan ben posats a la safata, els espolsem amb julivert picolat, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se