Cruixent de plàtan per a guarnició

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Paper de cuina
Una safata plana
Una safata fonda
Una safata de porcellana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem els plàtans, els tallem en tres parts a lo ample, i tot seguit amb l'ajud d'un ganivet filetejador, anem fent tires a lo llarg, una mica gruixudes.
Tot seguit, els passem per farina, ou batut, i els fregim fins que quedin més aviat cruixents.
Seguidament, els posem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i ja els podem guardar en una safata, fins el moment de fer servir.

1h

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició molt adient per acompanyar carns fredes, aviram, carn de porc, carns al forn, etc.etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se