Cruixent de plàtan per a guarnició

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit plàtans que no estguin massa madurs
  • Quatre ous batuts
  • Farina
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Paper de cuina
Una safata plana
Una safata fonda
Una safata de porcellana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem els plàtans, els tallem en tres parts a lo ample, i tot seguit amb l'ajud d'un ganivet filetejador, anem fent tires a lo llarg, una mica gruixudes.
Tot seguit, els passem per farina, ou batut, i els fregim fins que quedin més aviat cruixents.
Seguidament, els posem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i ja els podem guardar en una safata, fins el moment de fer servir.

1h

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició molt adient per acompanyar carns fredes, aviram, carn de porc, carns al forn, etc.etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: