Broquetes de botifarres i boletes de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de patata
Dues paelles grans
Una safata plana, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem les boletes de patata, i les fregim amb oli d'oliva, fins que són rosses, i les reservem. Tot seguit, agafem els trossos de botifarres, i els fregim en una paella gran, tot junts, fins que estiguin ben cuits.
A continuació, muntem les broquetes de la següent manera : Primer, clavem una boleta de patata, després clavem un tròs de botifarra blanca, seguim amb una boleta de patata, tot seguit, un tròs de botifarra negra, seguim amb una boleta, i acabem amb un tròs de salsitxa.
Un cop muntades les broquetes, les fiquem a la safata de porcellana, i les servim a la taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se