Broquetes de botifarres i boletes de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Trenta sis boletes de patata
  • Vuit trossos de botifarra negra, de 4 centimetres de llarg
  • Vuit trossos de botifarra blanca, de 4 cintimetres de llarg
  • Vui trossos de salsitxa de 4 centimetres de llarg
  • Oli d'oliva
  • Vuit broquetes de fusta

4 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de patata
Dues paelles grans
Una safata plana, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem les boletes de patata, i les fregim amb oli d'oliva, fins que són rosses, i les reservem. Tot seguit, agafem els trossos de botifarres, i els fregim en una paella gran, tot junts, fins que estiguin ben cuits.
A continuació, muntem les broquetes de la següent manera : Primer, clavem una boleta de patata, després clavem un tròs de botifarra blanca, seguim amb una boleta de patata, tot seguit, un tròs de botifarra negra, seguim amb una boleta, i acabem amb un tròs de salsitxa.
Un cop muntades les broquetes, les fiquem a la safata de porcellana, i les servim a la taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: